Молодята, хай йому грець

17.11.2010
Молодята, хай йому грець

Можливо, незабаром американська співачка й актриса Джессіка Сімпсон зніматиметься в новому реаліті–шоу «Мо­лодята». Колись вони з чоловіком Ніком Лаше непогано на цьому заробили, документуючи для телевізійного ефіру ледве не кожен свій крок після одруження. Відтоді спливло чимало часу — шоу закінчилося, а Джессіка з Ніком давно розлучилися. І ось в обох у житті почалося нове шоу.

Тиждень тому 37–річний Лаше оголосив про заручини з телеведучою Ванессою Міннілло. Пара зустрічається вже чотири роки, і, за їхніми словами, обоє не можуть дочекатися весілля. Після цієї новини західні таблоїди завмерли в очікуванні реакції Джессіки. Бо хоча вони з Ніком уже давно не пара, не секрет, що перший чоловік залишається для своєї Джесс особливим спогадом.

Але замість сумувати, Сімпсон вирішила від­платити Нікові тією самою монетою. Зі своїм нинішнім бойфрендом, футболістом Еріком Джон­соном, білявка зустрічається лише півроку, але в них усе дуже серйозно. Зрозумівши це (або просто намагаючись не надто відстати від Лаше з Міннілло), закохані також оголосили про заручини. 30–річна поп–зірка одразу ж похвалилася всьому світові обручкою з діамантами та величезним рубіном, а в мікроблозі на «Твіттері» написала: «Я зустріла чудову людину. Хай йому грець, мені пощастило».

До слова, Ерік уже також був одружений. Шлюб футболіста зі стилісткою Кері Джонсон тривав п’ять років. У січні подружжя подало на розлучення, а місяць тому Джонсон офіційно став вільним .