Збочення фізкультурника

Збочення фізкультурника

Затримали педофіла К. iз міста моряків у Євпаторії місцеві правоохоронці буквально днями — після того, як до них iз відповідною заявою звернулася стурбована мати одного з малолітніх постраждалих. У процесі щойно розпочатого розслідування виявили ще шістьох таких «клієнтів» у віці від 8 до 14 років, переважно з неповних сімей. Із деякими з них кількість «рандеву» зловмисника доходила до десяти. Геть усі потерпілі упізнали його по фото і наразі в присутності педагогів і психологів дають свідчення. Як розповів «УМ» помічник начальника Євпаторійської міліції Юрій Раслін, правоохоронці не виключають, що це ще не остаточний список жертв затриманого, позаяк у нього вилучили телефонну книгу, де з–понад тисячі контактних номерів левова частка припадає саме на дитячі.

Крадій став педофілом

Крадій став педофілом

Чотирнадцятирічна мешканка містечка Кам’янка–Дніпровська того дня звично вирушила до родичів у село. Однак дещо пізніше, ніж завжди, і за свою надмірну безтурботність школярка ледь не заплатила життям. Близько сьомої вечора шлях від автобусної зупинки до хати, де мали відбутися гостини, дівчині перетнув незнайомець, повідомляє прес–служба обласної міліції Запоріжжя.

«Полуничка» на експорт

«Полуничка» на експорт

Як повідомили у Центрі зв’язків iз громадськістю Головного управління МВС України в Дніпропетровській області, оперативники встановили факт діяльності впродовж тривалого часу на теренах Дніпропетровська порностудій, які працювали в режимі онлайн, поширюючи свою продукцію у мережі інтернет переважно для споживачів з Європи та США. Окрім двох їхнiх організаторів, у поті чола працювали й троє адміністраторів. А ще — порномоделі віком від 18 до 25 років.

«Ми з Президентом не куми»

«Ми з Президентом не куми»

Учора на своїй першій прес–конференції новий Генпрокурор Віктор Пшонка практично не відійшов від традицій спілкування з «акулами пера», притаманних його попереднику на посаді — Олександру Медведьку. Перш за все, пан Пшонка заявив, що не дозволить втягнути прокуратуру у політичні ігри. Мовляв, «прокуратура і Генпрокурор незалежні від кого б не було, від зовнішніх впливів політичного тиску», а от оцінку роботі керманича ГПУ, на його думку, може дати лише Президент. У цій площині Генпрокурор запевнив, що не має з главою держави жодних особистих стосунків, окрім ділових. А усілякі чутки про те, що Віктор Пшонка нібито є кумом Віктора Януковича, Генпрокурор спростовує й називає неправдою.

Дешева пляшка

Дешева пляшка

Коли на Черкащині в продажу з’явилася горілка по 9—10 гривень за півлітра, працівники УБОЗ одразу зацікавилися її виробником. І з’ясували, що забезпечують Шевченків край дешевим пійлом «добрі» сусіди — лікеро–горілчаний завод із міста Олександрія Кіровоградської області.

Всі статті рубрики