Ліма на два «лимони»

23.10.2010
Ліма на два «лимони»

Адріана Ліма й раніше вважалася однією з найцінніших супермоделей компанії–виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет». А після того, як лави «янголів» покинуло одразу кілька супермоделей (з огляду на декретну відпустку або через вихід «на пенсію», як Хайді Клум), акції Ліми у «ВС» ще більше зросли. Тож не дивно, що саме 29–річній бразильській красуні знову доручили демонструвати найдорожчий екземпляр із нової колекції «Вікторіяз сікрет» — створений у співробітництві з брендом «Даміані» бюстгальтер вартістю 2 мільйони доларів. Такий вибір, по суті, означає, що саме Адріана — «найтоповіша» модель у світі.

Як повідомляє агенція «Рейтер», дивовижне бра називається Bombshell Fantasy. Виріб прикрашений білими діамантами, топазами та сапфірами. При цьому ліфчик збільшує не лише вагу, а й розмір грудей, оскільки це модель «пуш–ап».

На його виготовлення було витрачено 3000 коштовних каменів та 1500 годин роботи. Не дивно, що коли Ліма їхала на презентацію цього ювелірного шедевра в бутік «ВС» у Нью–Йорку, її супроводжувала ціла група охоронців.

«Я відчуваю себе на два мільйони баксів. Це вже вдруге мені випадає така величезна честь, і нинішній ліфчик ще гарніший, ніж перший», — зізналася бразилійка. Незабаром їй належить надягти це бра вдруге — на шоу–показі «Вікторіяз сікрет» 30 листопада.