НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Влада боїться»

«Влада боїться»

Влада чинить перепони членам партії «Наша Україна» та її прихильникам у здійсненні конституційного права обиратись і бути обраними на місцевих виборах. «Представники влади бояться оновленої «Нашої України» та намагаються уникнути політичної відповідальності за провали державної політики», — заявив керівник центрального виконкому «НУ» Сергій Бондарчук.

Чи об’єднаються демократи?

Чи об’єднаються демократи?

В опозиційних колах визріла ідея об’єднати зусилля в боротьбі з маніпуляціями на виборах. Голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко виступив із пропозицією створити комітет «Стоп фальсифікації!», до якого увійшли б представники демократичних партій. «Не маючи можливості чесно перемогти на виборах, влада взяла курс на тотальну фальсифікацію волевиявлення громадян», — констатує Кириленко.

Загублені у п’ятирічках

Загублені у п’ятирічках

Позавчора фракція БЮТ у Верховній Раді «схудла» ще на двох народних депутатів — Олега Ляшка та Сергія Осику. Офіційне оголошення зранку зробив спікер Володимир Литвин. Напередодні БЮТівці ухвалили рішення позбутися Ляшка й Осики «за співпрацю з коаліцією більшості, зокрема, за голосування за зміни до Конституції, закон про Кабінет Міністрів та регламент Верховної Ради України».

Всі статті рубрики