Смерть через недбалість?

Смерть через недбалість?

Столична прокуратура завершила досудове слідство у резонансній справі, порушеній за фактом смерті студента Ігора Індила 18 травня 2010 року в приміщенні Шевченківського райуправління столичної міліції. Як повідомила «УМ» речник прокурора Києва Мирослава Мушка, слідчі провели копітку роботу, з’ясовуючи всі обставини цієї події, й дійшли висновку, що смерть хлопця є наслідком службової недбалості й перевищення повноважень iз боку двох співробітників міліції.

З Азії — у Бровари

З Азії — у Бровари

«На гарячому» днями взяли трьох контрабандистів — двох киян та мешканця Броварів, коли вони саме спробували передати замовнику сильнодіючі лікарські засоби. Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС, iдеться про небезпечні психотропні суміші — метандієнон та нандролон загальною вагою понад 10 кілограмів. Ці препарати є анаболічними стероїдами, що використовуються для нарощування м’язової маси тіла людини та відпускаються винятково за рецептами лікарів. Невірне застосування цих стероїдів може призвести до побічних ефектів — розлад печінки, рак, зниження статевих функцій, інфаркт міокарда тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Знайти карлика

Знайти карлика

На своєрідний «рекорд тупості» може претендувати злочин, скоєний в обласному центрі двома молодиками: за один вечір вони почергово розбили вітрини холодильників iз пивом чотирьох торговельних комплексів, не переймаючись безпекою своїх наскоків. Після чергового нападу сідали в таксі й, заливаючись янтарним напоєм, хвалили один одного за кмітливість. Та ще й погрожували таксисту, якщо той не долучиться до «троїстої трансферної угоди».

Європривіт з Африки

Європривіт з Африки

Недільного дня до одного з кіосків у торговому центрі «Екватор» завітав молодий чоловік з наміром придбати шубу. До вподоби припала чи не найдорожча — норкова, вартістю 24 тисячі гривень. Оскільки такої суми в гривнях у покупця нібито не виявилось, він запропонував найманому продавцю розрахуватися на місці в євро. І вручив їй купюри на суму 2400 євро, без здачі, зрозуміло. Лише під час підрахунку виручки підприємець виявив, що ці «євро» зовсім не з Європи. На його думку, за шубу розрахувалися... доларами африканської країни Зімбабве, які, до того ж, уже вийшли з обігу.

Всі статті рубрики