Вовчик-братик для дівчини Вовчика

13.10.2010
Вовчик-братик для дівчини Вовчика

В українському прокаті прем’єра мультфільму «Альфа і Омега: Зубата братва» відбулася вже майже місяць тому, а в Лондоні цю стрічку презентували лише днями. Зате англійцям пощастило: до них приїхала голлівудська зірка Хейден Панеттьєрі, яка озвучує головну жіночу «роль» — вовчиці Кейт. Щоправда, 21–річна актриса з’явилася на червоній доріжці сама, без бойфренда Володимира Кличка. Але й без Володі її було кому розважити: Хейден дозволили потримати справжнє вовченя, яке принесли на прем’єру, щоб потішити публіку.

Дівчина схопила пухнастика на руки й ніяк не хотіла з ним розлучатися. На диво, малюка палкі обійми не налякали: вовчик теж пройнявся до нової подруги симпатією й лизнув Хейден у ніс. Актриса спробувала було вмовити дресирувальницю подарувати маленького хижака їй, але та була невблаганна. Поруч на вовченя чекала мама–вовчиця, з якою Панеттьєрі також познайомилася.

А поки мультфільм про романтичне кохання двох вовків здобуває нових прихильників, Хейден готується до нової роботи в кіно: вона зіграє головну роль в екранізації історії студентки Аманди Нокс, яка 2007 року жорстоко вбила свою сусідку по кімнаті Мередіт Керчер, перерізавши їй горлянку. До речі, мати жертви виступила проти зйомок: її обурило, що фільм називається «Історія Аманди Нокс». Мовляв, як можна — назвати стрічку на честь убивці...