Бу-га-га, буду як Гага!

12.10.2010
Бу-га-га, буду як Гага!

Перед Хеловіном чи не найпопулярнішими товарами в крамницях Америки та Європи, окрім гарбузів, є костюми відьом і скелетів, маски всіляких страховищ, зуби вампірів тощо. Але цього разу продавці «хеловінських» товарів до 31 жовтня запасаються й іншим крамом. Як повідомляє газета USA Today, найпопулярнішим маскарадним вбранням тепер є костюм... поп–зірки Леді Гаги.

«За всю 59–річну історію нашої фірми костюми Леді Гаги — це товар, який найкраще розкуповують», — каже віце–президент компанії «Рубіз костюм» Говард Бейдж. А креативний директор групи «Брендс он сейл» Джонатан Уїкс зазначає, що найбільшим попитом користується червоне вбрання від Александра Маккуїна та білий костюм, у якому Гага з’явилася на вручення премії MTV Video Music. «Продажі цих суконь для підлітків такі великі, що вже вийшли з–під контролю», — розповів Уїкс.

З огляду на таку популярність до Хеловіну виробники планують запустити у продаж понад 3,5 мільйона «Гага–костюмів» як для дітей, так і для дорослих.

А поки майбутні учасники хеловінських маскарадів полюють на її епатажне вбрання, сама Стефані Джерманотта (вона ж Леді Гага) збирається піти під вінець. Британський таблоїд «Сан» від джерел у команді співачки дізнався, що зірка планує взимку вийти заміж за свого бойфренда, барабанщика Люка Карла. Вінчатися молодята нібито планують у британському зам­ку. 17 грудня концертом у Великій Британії Леді Гага завершує європейську частину свого турне і на два місяці йде «на канікули», тож у них із Люком з’явиться час і на одруження, і на медовий місяць.