І бюст, i ноги, i пiснi

І бюст, i ноги, i пiснi

В історії українського шоу–бізнесу є лише одне дівоче тріо, яке, незважаючи на внутрішні скандали, плітки і регулярні занепади, упродовж десяти років свого існування зберігає імідж найдорожчої, найрезонанснішої і найпопулярнішої поп–групи пострадянського простору. З 2000 року, коли вперше на екранах телевiзорiв почали крутити кліп на пісню «Моя попытка №5», «ВіаГра» вийшла в лідери всіх чатів, почала змінювати шоу–бізнес і мимоволі обзавелася купою клонів. Наймолодша учасниця проекту Єва Бушміна, яка після участі в телепроекті «Фабрика зірок» стала однією з «ВіаГри» в березні цього року, зізналася, що була палкою прихильницею групи з самого початку, «разом iз мамою вклонялася перед великою жінкою Надею Мейхер», тоді ще Грановською. «Побачила кліп по телевізору, почала наслідувати, от і добилася успіхів у кар’єрі», — усміхається Єва.

Щастя Гарі Мура

Щастя Гарі Мура

У 2007–му в Палаці «Україна» Гарі Мур презентував свій новий 25–й за рахунком альбом. 7 жовтня цього року він виступив на тій же сцені з програмою Greatest Rock Hits. Перед концертом ірландець Гарі Мур зізнався, що з роками він усе більше стає націоналістом, усе сильніше захоплюється кельтським блюзом. «Я щодня граю по дві години. Маю 80 гітар, — каже Гарі Мур. — Музика робить мене щасливим». Минулого разу, коли Мур відвідував Україну, йому подарували бандуру. За словами блюзмена, він пробував грати на ній вдома, було приємно. Цього разу після прес–конференції, яка відбулася за день до концерту, Гарі Мура нагородили дванадцятикутною зіркою «Кредо». «О, я з нею поїду на Схід. У мене зараз тур Україною, а потім Росією. Дуже дякую», — зрадів нагороді Гарі Мур.

Клоуни, яких носять на руках

Клоуни, яких носять на руках

Рок–групи зі світовим іменем зазвичай дають концерти в Україні один раз і більше сюди не повертаються. Меломани вкрай здивувалися, коли почули, що американські рокери Limp Bizkit після минулорічного драйвового виступу в Палаці спорту знову їдуть в Україну. Невже їм так сподобалася київська публіка? Ще б пак, у 2009–му, об’єднавшись після трирічної перерви, Limp Bizkit дали такого жару, що їхні фанати просто шаленіли, не відпускали «клоунів» зі сцени і просили співати ще і ще. Але не теплий прийом повернув Limp Bizkit у Київ. Соліст гурту Фред Дорст розповів журналістам на прес–конференції перед концертом, що збирається одружуватися з українкою Ксенією Березіною, яка залишилася у США.

Всі статті рубрики