Висока й низький

08.10.2010
Висока й низький

Колишня модель, а нині телеведуча кулінарного шоу на британському ТБ Софі Дал не належить до когорти любителів світських тусовок. Але для вечірки, яку організував сер Елтон Джон російському олігарху Олександру Лебедєву, 33–річна білявка зробила виняток. На захід Софі прийшла в супроводі чоловіка й аж сяяла від щастя, демонструючи округлий животик. Щоправда, при її зрості (180 см) вагітність іще не дуже помітна, адже краля лише на п’ятому місяці. Але вона навмисне вдяглася в дуже щільну сукню з тонкої тканини, щоб ні в кого не залишалося сумнівів: незабаром в однієї з найколоритніших пар британського шоу–бізнесу буде нащадок.

Софі з чоловіком, музикантом Джеймі Каллумом, завжди привертали увагу публіки. 31–річний Джеймі аж на 20 см нижчий за фактурну дружину, але це не заважає їхньому коханню. Сама Дал починала модельну кар’єру з категорії «плюс–сайз» — коли редактор британського «Вог» Ізабелла Блоу помітила статну 18–річну дівчину й запросила знятися у фотосесії, вага Софі зашкалювала за 90 кг. Так вона стала знаменитою, знімалася для «Версаче», «Геп», багатьох інших відомих брендів. Найвідомішою роботою Дал стала реклама парфумів «Опіум» від «Ів Сен–Лоран»: оголена, на той час уже дещо худіша модель лежала на чорному оксамиті.

Згодом Софі схудла фактично удвічі й перетворилася на «банальну» манекенницю, але не втратила свого шарму. З модельного бізнесу вона пішла сама — «переросла». Із Каллумом, який закохався з першого погляду, дівчина познайомилася три роки тому, а в січні цього року пара одружилася. Тепер головна інтрига для подружжя в кого піде первісток — у високу й статурну маму чи в маленького й худенького тата.