Два по сто за невиконані обіцянки

Два по сто за невиконані обіцянки

Цього тижня виповнюється 200 днів, відколи в Україні з’явився новий Президент — Віктор Янукович. Прийшов він на престол із цілою валізою солодких обіцянок і гаслом «Україна для людей». За цей час можна було чимало встигнути — і Янукович устиг: здати Україну в користування Росії, згорнути демократичні процеси і змусити українців покласти «зуби на полицю». Про забуте–обіцяне й зроблене новою владою вирішила нагадати «Україна молода».

Тернопільські «перебіжки»

Тернопільські «перебіжки»

На недавній сесії Тернопільської обласної ради мав місце вельми прикрий для патріотичних сил факт. Вісімнадцять депутатів — п’ять членів фракції Блоку Литвина (тобто вся в повному складі), 12 із 20 представників «Єдиного центру» та один «нашоукраїнець», голова Гусятинської райдержадміністрації — увійшли до міжфракційного провладного об’єднання «Стабільність і реформи». Об’єднання це було створене тернопільськими «регіоналами» ще під час президентських виборів і тоді називалося «Янукович — наш Президент». До угруповання довгий час входили винятково члени фракції Партії регіонів, і ось тепер воно приросло одразу аж такою кількістю людей з інших політичних сил. Притому що частина з них досі не була помічена в жодних симпатіях до партії влади.

$110 млн. за дружбу

$110 млн. за дружбу

Підписані контракти на 110 мільйонів доларів, відновлення транзиту казахської нафти через Україну, пожвавлення співпраці у військово–технічній сфері і пряме залізничне сполучення між Києвом та Китаєм через територію Казахстану — такими є підсумки візиту Нурсултана Назарбаєва в Україну. Учора президент Республіки Казахстан повернувся додому, залишивши київських партнерів цілком задоволеними діалогом. До слова, це була вже сьома зустріч президентів двох країн упродовж цього року. Як пояснюють самі лідери, таким частим контактам сприяє не лише особиста симпатія, а й взаємна зацікавленість у співпраці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики