Черкаси в шоколаді

07.09.2010

Черкащани нині полюбили відвідувати торгово–розважальний центр «Екватор». Бо там з 9–ї ранку і до 22–ї години зi спецiального фонтану наливають... шоколад. Задарма! І триватиме солодке частування аж до кінця вересня, допоки дiятиме виставка «Шоколандія».

Окрім смачної дегустації, тут можна послухати екскурсовода, яка розкаже про історію шоколаду, розтлумачить, від чого залежить його білий і чорний кольори, покаже експозицію неймовірних виробів із шоколаду: кросівок на футбольному м’ячі, Венеру Мілоську, яйце Фаберже, Ейфелеву вежу, кабріолет, дамський капелюшок, жіночу туфельку, кошик iз фруктами і навіть художнє полотно, «намальоване» шоколадом. «Я б ніколи не подумала, що ця картина з шоколаду. Ну, рамка в ній ще схожа на шоколадну. А саме «полотно» — аж ніяк! Навіть не віриться, що таке можна витворити», — ділиться з «УМ» враженнями від побаченого черкащанка Світлана Нечипоренко, яка прийшла сюди з п’ятирічною донькою Лізою.

Організатори виставки обіцяють, що після завершення «Шоколандії» в Черкасах вони мають намір підсолодити життя мешканцям Полтави та Рівного, куди вирушить виставка.