Коул знову Твіді

07.09.2010
Коул знову Твіді

Після кількамісячного шлюбороз­рив­ного процесу 27–річ­на британська співачка, найсексуальніша жінка світу за версією численних рейтингів Шеріл Коул таки розлучилася з футболістом лондонського «Челсі» та збірної Англії Ешлі Коулом. Щоправда, рішення суду набуде чинності через кілька тижнів — якщо пара не передумає.

Солістка популярної дівчачої групи «Гьорлз елауд» Шеріл Енн Твіді почала зустрічатися з футбольною зіркою 2004 року. 15 липня 2006–го вони одружилися, а через три роки з’ясувалася, що ще від початку шлюбу Ешлі зраджував дру­жину. Про інтимні стосунки з Коулом у пресі розповідали все нові й нові жінки. І якщо після першої такої публікації Шеріл пробачила зрадника, який переконував її у своєму палкому коханні, то наступні випадки остаточно засвідчили: Ешлі — звичайнісінький бабій.

23 лютого цього року співачка заявила, що йде від чоловіка, а 26 травня без його відома подала на розлучення. У позові Твіді–Коул вказала, що не збирається висувати до чоловіка ніяких фінансових вимог, але хоче, аби з нею залишилися двоє спільних... собачок породи чихуахуа. Відтоді аж до позитивного вердикту суду Шеріл із «колишнім» не спілкувалася.