Справа Зварича живе...

Справа Зварича живе...

Як повідомили «УМ» у прес–групі облуправління СБУ, днями «на гарячому» затримано помічника судді Кіровського районного суду Дніпропетровська — одразу після того, як він отримав 3 тисячі доларів США. Він навіть устиг сісти за кермо автомобіля, але на зап’ястях клацнули наручники.

Закопали без хреста...

Закопали без хреста...

Результати розслідування, яке провели члени громадської організації «Комітет боротьби з організованою злочинністю і корупцією», журналістів просто шокували. Відзняте відео могло б стати сюжетом американського фільму жахів. Днями активісти розповіли про умови, в яких перебувають психічно хворі в Україні, та злочини, які чинять санітари та керівництво психоневрологічних інтернатів. Повірити, що таке може відбуватися в цивілізованому суспільстві, непросто.

Ризику не уникали

Ризику не уникали

Щороку українська міліція несе непоправні втрати, адже боротьба зі злочинністю — це теж свого роду війна. 22 серпня традиційно вшановують тих міліціонерів, які віддали своє, почасти ще дуже молоде життя, у цій війні зі злом. Загалом iз часу здобуття Україною незалежності при виконанні службових обов’язків загинуло 988 та дістало поранення понад 7 тисяч працівників міліції. За сім місяців 2010–го склали свої голови 11 i були поранені 134 правоохоронці. Найбільше сімей загиблих міліціонерів проживає на Харківщині, в Одеській області й на Донеччині.

Всі статті рубрики