Дженніфер шукає матір

21.08.2010
Дженніфер шукає матір

Актриса Дженніфер Аністон, яка тривалий час прожила в бездітному шлюбі з Бредом Піттом, нарешті зважилася народити нащадків. Точніше, це для неї зробить сурогатна мати, пошуками якої наразі переймається зірка, повідомляє «Таблоїд». За словами людини із оточення актриси, Дженніфер вже мала кілька приватних зустрічей iз потенційними матерями і навіть звузила коло кандидаток до двох жінок. Джерело зазначає, що на народження «сурогатної» дитини Дженніфер надихнула Сара Джессіка Паркер, у якої є доньки–двійнята, народжені іншою жінкою.

Хто буде батьком дітей, наразі не розголошується. Одначе відомо, що Дженніфер «шалено закохана» у багатого європейського банкіра. «Я ніколи не бачив, щоб її погляд був таким щасливим, — каже знайомий актриси. — Вона знайшла кохання всього життя. І заведе дітей найближчим часом». Але хто те загадкове «кохання всього життя» не розголошується.

Також чекає поповнення Орландо Блум, який нещодавно одружився. Австралійська супермодель і дружина актора Міранда Керр підтвердила в інтерв’ю іспанському Vogue, що чекає дитину. «Так, я вагітна. Вже на четвертому місяці», — каже 27–річна красуня. Народження нащадка пара очікує у січні наступного року.