Неначе цвяшок у шлунок вбитий...

18.08.2010

Усе–таки правильно пишуть у телевізійних роликах: «Не намагайтеся це повторити в реальних умовах». Бо таки знаходяться диваки, які навіть найнебезпечніші трюки намагаються копіювати. Саме в цю компанію можна записати китайського ніндзю–початківця Ву Лі. Надивившись на свого кумира — майстра кунг–фу і ковтальника шпаг, той вирішив і собі чогось такого наїстися, повідомляє «Кореспондент.net». Тож не довго думаючи, Лі проковтнув 30 лез, 15 манікюрних кусачок і кілька жмень гвіздків.

Не дивно, що вже після місяця таких «тренувань» майбутній ніндзя опинився в лікарні. «У меня не було мечів і шпаг, тому я почав працювати з іншими металевими предметами, які купив у місцевому магазині», — пояснював Ву Лі, з живота якого хірурги витягнули все те «добро». Операція тривала понад п’ять годин, і, коли все вийняли, виявилося, що деякі предмети вже навіть заіржавіли.

Наразі ніндзя–новачок уже оклигав після операції, але розуму в нього не додалося. Бо тепер він мріє стати каскадером. «Думаю, я вже довів, що «крутий» хлопець і готовий на будь–що», — цілком серйозно каже ковтальник лез.