Солдати чужої армії

Солдати чужої армії

Валерій Солдатенко, нещодавно призначений урядом на посаду голови Інституту національної пам’яті, розставив акценти щодо того, як працюватиме УІНП під його проводом. Пан Валерій заявив, що Шухевича та Бандеру даремно нагородили званнями Героя України, а Голодомор не був геноцидом української нації. Уродженець Донбасу, член Компартії, Солдатенко чудово вписався в палітру нової влади.

Янукович знову не прийшов

Янукович знову не прийшов

Учора в Печерському райсуді столиці відбулося чергове засідання за позовом юриста з Хмельницького Володимира Волосюка до Президента Віктора Януковича. Нагадаємо, пан Волосюк у своїй позовній заяві наголошує, що глава держави 27 квітня у Страсбурзі публічно заперечив Голодомор як геноцид (назвав його спільною трагедією народів СРСР) й тим самим зганьбив честь і гідність позивача та вчинив акт наруги над пам’яттю мільйонів людей. Тож позивач просить Феміду зобов’язати Януковича вибачитись публічно перед ним і українським народом.

«Маски–шоу» для БЮТ

«Маски–шоу» для БЮТ

Учора вранці під охороною десятьох озброєних бійців спецпідрозділу СБУ почалися обшуки й вилучення документації в офісах комерційних структур «Гуматекс» і «Технохімкомплект», що розташовані на п’ятому поверсі будинку по вулиці Козлова у Сімферополі. Не уникли неприємної процедури і підприємства «Кримзалізобетон» та «Сучасні інформаційні технології» в іншому районі міста. Усі вони афільовані з лідерами кримської організації ВО «Батьківщина», нардепами–БЮТівцями Андрієм Сенченком і Сергієм Веліжанським. Тож фактично була паралізована робота партійного офісу, двох депутатських громадських приймалень, також прес–служба БЮТ АРК — тобто підрозділи, що розміщуються у вищезгаданій будівлі на вул. Козлова.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики