Розчарування Памели

30.07.2010
Розчарування Памели

Памела Андерсон так любить тварин, що заради них готова назавжди розсваритися з колегами. Днями Пам жорстко розкритикувала сестру покійного Майкла Джанет Джексон, яка погодилася стати «обличчям» компанії «Блекглама». Річ у тім, що ця фірма спеціалізується на пошитті норкових шуб. Джанет, яка колись заявляла, що «нізащо не носитиме шкури мертвих тварин», тепер охоче закуталася у м’яке хутро і знялася в рекламній фотосесії.

«Я не розумію, як вона могла. Це таке розчарування! Вона ж раніше виступала проти хутра. Мені складно збагнути, чому деякі люди перестають слухати своє серце. Мабуть, тому що стають жадібними», — обурилася Андерсон. Джексон на її гнівні закиди поки що ніяк не відреагувала.

Памела — активістка руху «Люди за етичне поводження з тваринами» («ПЕТА»). Вона є затятою вегетаріанкою, не носить одягу й навіть взуття з натурального хутра та шкіри і час від часу звертається до відомих державних діячів із вимогами захистити братів наших менших від винищення. Нещодавно, наприклад, написала листа прем’єр–міністрові Росії Путіну з проханням захистити тюленів–«більків».

Хоча за громадською активністю Пам і про роботу не забуває: через кілька тижнів актриса вирушає в Батумі, де зніматиметься в новому фільмі грузинського режисера Дато Імедіашвілі. Як стверджують грузинські ЗМІ, «добро» на зйомки фільму й запрошення голлівудської зірки дав сам президент Грузії Михаїл Саакашвілі.