«Батьківщину» обікрали

08.07.2010

Злодюги понишпорили в офісі чернігівської районної організації ВО «Батьківщина» ще минулими вихідними. Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю облуправління МВС, грабіжники залізли тихо, підібравши ключі. Як наслідок — партійці залишилися без новенького комп’ютера, кількох стаціонарних телефонів і 700 грн. членських внесків. Триває розслідування.

Заступник голови обласної організації партії «Батьківщина» Олександр Кодола каже, що це перший випадок злодійського замаху на партійне майно «Батьківщини» в регіоні. Чи пов’язаний злочин з опозиційною діяльністю «тимошенківців», пан Кодола поки сказати не може: прямих погроз не надходило, хоча непрямий тиск партія відчуває. Приміром, минулої п’ятниці Державтоінспекція не пропустила до Києва на мітинг автобуси з 200 БЮТівцями.

До речі, «Батьківщина» не єдина партія, якій дісталося від грабіжників у Чернігові. Два роки тому тут було засуджено членів злочинної групи, винної в десятках пограбувань. У тому числі злодії обкрадали місцеві офіси Української народної партії і Партії регіонів, яка на той момент була в опозиції.