Московські «Викрутаси» голлівудської киянки

25.06.2010
Московські «Викрутаси» голлівудської киянки

Міла Йовович.

Російський кінорежисер Тимур Бекмамбетов, який сьогодні святкує 49–річчя, таки примудрився знову залучити у свій новий проект голлівудську зірку. Анджеліна Джолі знімалася у нього в «Особливо небезпечному», але від участі в сіквелі поки що відмовляється. Але засмучуватися Тимуру ніколи, адже зараз у розпалі робота над мелодраматичною російською комедією «Викрутаси». Щоправда, тут Бекмамбетов узяв на себе обов’язки продюсера, а режисером виступає Леван Габріадзе. Зате голлівудська зірка першого ешелону — в наявності: головну жіночу роль у фільмі виконує уродженка Києва Міла Йовович. А компанію їй складають російські зірки Костянтин Хабенський та Іван Ургант.

За сценарієм, героїня Міли, москвичка Надя, збиває на пішохідному переході учителя з провінції Славу Колотилова, який щойно приїхав до столиці. Познайомившись, парочка закохується одне в одного. Та так сильно, що вже через тиждень вирішує одружитися. Однак не склалося: коли Слава, який ненадовго повернувся додому, вже був за крок до поїзда на Москву, місцевий начальник відібрав у нього паспорт і насильно призначив тренером дитячої футбольної команди. Єдиний спосіб швидше здихатися неприємної місії й полинути до коханої — зробити все, аби його команда швидше вибула з чемпіонату.

А поки Хабенський–Колотилов псує своїм підопічним спортивну кар’єру, у Москві колишній бойфренд Наді Даня (Ургант) робить усе, щоб повернути дівчину. Попереду, зрозуміло, на всіх чекає хепі–енд.

До слова, Міла грає російською мовою і, швидше за все, сама озвучуватиме свою роль.