Русявка вступає у гру

04.06.2010
Русявка вступає у гру

Розі Хантінгтон–Уїтлі.

Коли найсексуальніша жінка світу (за версією чи не всіх чоловічих журналів останніх років) Меган Фокс відмовилася зніматися у третьому фільмі з епопеї «Трансформери», прихильники цього бойовика були просто шоковані. Які ж «Трансформери» без чорнявої кралі, яка прославилася тільки завдяки участі в цьому кіно? Але тепер, коли примхливій Фокс підшукали заміну, фанати мають заспокоїтися. Адже британська топ–модель Розі Хантінгтон–Уїтлі хоч і не брюнетка, як Меган, та виглядає анітрохи не гірше. І вже точно є не менш талановитою, ніж американка, яку кінокритики нерідко називають «вродливою колодою».

Для 23–річної Хантінгтон–Уїтлі роль подружки Шайї Лабафа стане першим досвідом роботи в кіно. Досі «обличчя» відомої марки «Томмі Хілфігер» та «янгол» виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» знімалася хіба що в рекламних роликах. Але це не завадило Розі обійти таких іменитих актрис, як зірка «Принца Персії» Джемма Артертон, «сутінкова» Ешлі Грін, героїня «Аватара» Зої Салдана тощо. На головну жіночу роль у «Трансформерах–3» пробувалися також Сара Райт і Бруклін Декер, і зрештою тільки вони разом із Розі дійшли до фінального етапу кастингу. Але, попри брак акторського досвіду й освіти, найкраще із пробами впоралася русява манекенниця. Режисер Майкл Бей затвердив Розі із задоволенням — його слабкість до супермоделей у Голлівуді добре відома.

Зйомки фільму стартували у Лос–Анджелесі 17 травня, але Розі приєднається до знімальної групи пізніше — зараз свіжоспечена актриса навчається на прискорених курсах акторської майстерності.