«Теленет» чи «інтервізор»

«Теленет» чи «інтервізор»

Уже не за горами те майбутнє, коли всі ми, зручно розташувавшись удома на дивані, зможемо переглядати повний набір телепрограм, одночасно перевіряючи на цьому ж екрані електронну пошту та новини з інтернету. Тиждень тому в Сан–Франциско відбулася офіційна презентація гібридного телеінтернет–каналу Google TV. Мрія поєднати інтернет із телебаченням зародилася давно, але тільки тепер компанія Google оголосила про реалізацію задумки.

«Мауглі» з Камбоджі

«Мауглі» з Камбоджі

Історії про Мауглі, Тарзана та інших звірячих вихованців виглядають гарними і романтичними тільки в книжках чи кіно. У реальному житті такі випадки зазвичай завершуються не дуже щасливим кінцем — дітям, які виросли серед диких тварин, згодом не вдається адаптуватися в людському суспільстві. Так сталося і зі знайденою нещодавно в Камбоджі «жінкою із джунглів», про яку розповідає британська газета «Дейлі телеграф». Історія 29–річної дівчини, яка прожила у джунглях 18 років, два роки тому знайшлася і днями знову втекла в ліси, бо не змогла пристосуватися до життя серед людей, зворушила всю країну.

Щоденники «революційного туриста»

Щоденники «революційного туриста»

Усе своє життя революційний лідер Ернесто Че Гевара боровся з корумпованими капіталістичними елітами, а тепер, після його смерті, вони будуть заробляти гроші на його легенді. Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», Аргентина, Куба та Болівія домовилися відкрити спільний туристичний маршрут Caminos del Che («Шлях Че»). За словами заступника міністра туризму Болівії Марко Антоніо Передо, під час подорожі цим маршрутом туристи зможуть побачити місця, де народився, боровся та загинув легендарний Че.

Всі статті рубрики