Спи собі сама...

03.06.2010
Спи собі сама...

Не щастить Кайлі Міноуг у коханні. Щоразу, коли здається, нібито австралійська поп–діва знайшла «того самого, єдиного», роман завершується розривом. Так було у випадку з французьким красенем — актором Олів’є Мартінесом, який дуже підтримав співачку тоді, коли вона боролася з раком грудей, але пішов від неї після одужання. Тепер історія повторюється: після 18 місяців стосунків Кайлі порвала з манекенником Андре Веленкосо Сегурою.

Ще кілька тижнів тому Міноуг запевняла журналістів, що це кохання — на все життя. А Сегура не раз казав, що мріє, аби Кайлі стала його дружиною. Проте тепер усе змінилося. Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», 42–річна поп–діва заявила на десять років молодшому бойфренду, що він не надає їй належної моральної підтримки напередодні виходу нового альбому. Відтак ображений Андре не збирається залишатися з мегерою, яка «так на нього тисне».

Свій день народження минулої п’ятниці Кайлі святкувала вже без молодого коханця. І на презентацію відеокліпу на пісню All the Lovers — перший офіційний сингл із нового альбому «Афродіта» — Сегура також не прийшов.