І знову — чуже свято

І знову — чуже свято

Через вісім днів у Південноафриканській Республіці візьме старт найочікуваніша спортивна подія року — ХІХ чемпіонат світу з футболу. Вважається, що за масштабністю футбольні «мундіалі» поступаються лише Олімпіадам, а за глядацьким інтересом точно перевищують принаймні зимові Олімпійські ігри. Адже любителеві спорту в будь–якому куточку планети легше уявити себе на смарагдовому газоні в ролі героя з м’ячем, ніж на бобслейній трасі чи на гірських лижах, доступних лише мешканцям «зимових» країн.

Цього літа Міжнародна федерація футболу нарешті відновлює справедливість і вперше проводить турнір в Африці, яку тривалий час обходили стороною через пануючу там бідність. Південноафриканська Республіка хоч із проблемами, але підготувалася до прийому планетарного дійства.

Без наших і Роже

Без наших і Роже

Сестри Олена й Катерина Бондаренко вибули з боротьби і в парному розряді відкритого чемпіонату Франції. Позавчора ввечері у чвертьфіналі, який переривався через дощ, українки програли чесько–словенському дуету Квета Пешке — Катаріна Среботнік (12–й номер посіву) — 6:4, 2:6, 3:6.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики