Танцюй, «кицю»!

29.05.2010
Танцюй, «кицю»!

Ніколь Шерзінгер — співачка, танцюристка і просто красуня.

Ніколь Шерзінгер — учасниця групи Pussycat Dolls — зробила ще кілька кроків у той бік, де її шануватимуть як самостійну артистку, а не «одну з тих самих «Киць–лялечок». Днями смаглява американка перемогла в проекті «Танці із зірками» каналу Ей–Бі–Сі.

Можливо, ви будете сміятися, але в Штатах завершився вже десятий (!) сезон популярної програми. І оскільки увага аудиторії лишається високою, американські телевізійники не збираються на цьому спинятися.

Звісно, 31–річна Ніколь відома не лише як співачка, а і як танцюристка, та й Pussycat Dolls починали як танцювальна група, а не співоча. Тож не дивно, що Шерзінгер дійшла до фіналу. Але там їй протистояв не менший професіонал — олімпійський чемпіон із фігурного катання Еван Лайсачек. Ніколь разом зі своїм партнером, професійним танцівником Дереком Хоу, отримала за вирішальний номер 30 балів, тоді як Лайсачек у дуеті з уродженкою Росії Анною Требунською — 28.

Цікаво, що третє місце посіли спортивна журналістка Ерін Ендрюс та екс–одесит Максим Чмерковський. Колишній наш співвітчизник — справжній ветеран «Танців із зірками», він уже втретє виборює призове місце, але Максимів дует ще жодного разу не перемагав.

«У мене відчуття, ніби я виграла «Греммі» в царині танцю. Напевно, для мене це найвища персональна нагорода», — сказала щаслива Ніколь. І вирішила кувати залізо, не відходячи від каси. Артистка філіппінсько–російського походження представила публіці новий сингл під назвою Nobody Can Change Me («Мене ніхто не зможе змінити»). Це перша пісня з нового сольного альбому, який вийде пізніше. Шерзінгер відзначає, що намагається максимально відійти від поп–напрямку Pussycat Dolls. Її власний стиль — це «більше року, фанк і соул».