Двоє в полі воїни

Двоє в полі воїни

В одиночному розряді «Ролан Гарроса» серед українців учора грав лише Олександр Долгополов. У другому колі його суперником був чилієць Фернандо Гонсалес, 12–й номер посіву. І 21–річний дебютант основної сітки змагань «Великого шолома» створив сенсацію: киянин не просто здобув перемогу й пройшов до третього раунду, а не віддав маститому опонентові жодного сету — 6:4, 6:3, 6:3.

Побити Дракона

Побити Дракона

Промоутери боксерських компаній уже втомилися підбирати суперників братам Кличкам, адже б’ють вони нещадно, як правило, не залишаючи нікому шансів утриматися на ногах до фінального рингу. Не можна скидати з рахунків і непрості перемовини стосовно організації боїв, адже в зустрічах із чемпіоном кожен хоче відхопити ласий шматок. Тому час від часу і спливають мало відомі імена, як–от черговий опонент Віталія — Альберт Сосновський на прізвисько Дракон. У рейтингу WBC 31–річний поляк посідає аж 11–й рядок, має у послужному списку 45 перемог у 48 поєдинках при двох поразках та одній нічиїй.

Річний план — за півроку

Річний план — за півроку

Із 24 травня кращі з кращих робін гудів європейського континенту змагаються в італійському місті Роверето. На Апеннінах нашу державу представляють львів’яни Юрій Гавелко, Маркіян Івашко та олімпійський чемпіон Пекіна–2008 Віктор Рубан із Харкова, харків’янка Вікторія Коваль, Тетяна Дорохова з Чернівців та Катерина Палеха зі Львова.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики