Леоні, сестра Деви

27.05.2010
Леоні, сестра Деви

Моніка — двічі мама.

Одна з найкрасивіших жінок світу вдруге стала матір’ю: минулими вихідними в одній із римських клінік італійська кінозірка Моніка Беллуччі народила доньку. І новонароджена, і її 45–річна мама почуваються добре. Як повідомила журналістам сама Беллуччі, пологи пройшли «природно — як у селянок», і тривали дві з половиною години. Дівчинку, яка з’явилася на світ чітко в запланований термін із вагою 3,220 кг і зростом 53 см, назвали Леоні.

Нагадаємо, у подружжя Моніки Беллуччі та французького кіноактора Венсана Касселя вже є одна дочка — п’ятирічна Дева, названа на честь індійської богині. Коли актриса завагітніла вдруге, то дуже зраділа, бо після народження Деви мріяла про ще одну дитину. Вік Моніку не лякав — за словами зірки фільму«Марлена», у неї чудова спадковість: жінки в її родині легко вагітніли й легко народжували аж до 50 років. Зовні вагітність актриси проходила так само легко й непомітно — майбутня мама виглядала просто чудово.

У третьому триместрі вагітності Беллуччі, як це прийнято у знаменитостей, сфотографувалася у вельми відвертому образі для обкладинки журналу «Веніті фейр». Щоправда, на відміну від Демі Мур, Брітні Спірз, Клаудії Шиффер та інших любительок оголити вагітний животик, які знімалися в «костюмі Єви», італійка вирішила все ж трохи прикритися пеньюаром.