Безпаспортне дівчисько

22.05.2010
Безпаспортне дівчисько

Ліндсей Лохан любить дівчат і не любить суддів.

Скандальна Ліндсей Лохан знову потрапила в неприємну ситуацію. У Канні, де актриса розважалася на кінофестивалі, у неї вкрали паспорт, тож тепер Ліндсі не може повернутися до США. Здавалося б, неабияка прикрість, але насправді вона трапилася дуже вчасно. Адже напередодні зірка фільму «Погані дівчиська» отримала повістку до суду Лос–Анджелеса, де мали відбутися слухання у справі щодо порушення умов її випробувального терміну.

Нагадаємо, 2007 року Лохан звинуватили у зберіганні кокаїну та дрібних правопорушеннях під час кермування автомобілем у нетверезому стані. Суд анулював її водійські права і засудив до трьох років умовно, за умови, що вона пройде курс реабілітації від алкогольної залежності. Проте з 13 занять Ліндсей відвідала тільки десять. Тому суддя Марша Ревел направила їй повістку з попередженням: якщо правопорушниця не з’явиться на суд і не доведе програму профілактичних занять до кінця, їй загрожує ув’язнення.

Як запевнив адвокат Ліндсі Шоун Чепмен Холлі, отримавши таке повідомлення, зірка одразу кинулася в аеропорт. І вже ледве не перед реєстрацією на рейс до Лос–Анджелеса виявила, що в неї поцупили паспорт. Тоді звернулася до посольства США у Франції з проханням видати довідку для виїзду за кордон. Щоправда, до суду, засідання якого було призначено на четвер, Лохан уже не встигала, але висловила надію, що служителі Феміди пробачать запізнення, з огляду на обставини.

А поки в посольстві чаклували над довідкою, Лохан часу дарма не гаяла, «відриваючись» на численних фестивальних вечірках. Причому не сама, а в компанії 36–річної дівчини–фотографа на ім’я Індрані. Та заявила, що в них із 23–річною Ліндсей роман, чим вельми потішила жовту пресу. Адже після того, як Ліндсі розійшлася зі своїм попереднім коханням — Самантою Ронсон, журналісти з нетерпінням чекали, хто стане її наступною парою — дівчина чи хлопець.