Лелека — улюблений птах Клави

18.05.2010
Лелека — улюблений птах Клави

Клаудія Шиффер.

Клаудія Шиффер минулої п’ятниці втретє стала мамою. В одній із лондонських клінік успішна супермодель народила донечку. «Пологи відбулися за допомогою кесаревого розтину, — повідомила прес–секретар Клаудії та її чоловіка Метью Вогана. — Мати та немовля почуваються добре».

Батьки ще не вирішили, як назвуть маля, проте пообіцяли повідомити про це впродовж тижня. Не виключено, що дівчинці підберуть ім’я, яке починається на літеру «К», як і у двох старших дітей — сина Каспара та доньки Климентини.

Повернувшись із пологового будинку додому, тричі мама, якій свого часу належав світовий рекорд із кількості фото на обкладинках журналів, має намір увесь свій час присвячувати дітям та родині. «Я працювала кожного дня і подорожувала по всьому світу. Робота забирала весь мій час, я ніколи не відпочивала, — зізнається модель. — Коли я зустрілась зі своїм чоловіком, мої життєві позиції змінилися. Я почала більше відпочивати і надавати перевагу родині, а не бізнесу. А коли у нас з’явилися діти, для мене кар’єра залишилася далеко позаду».

У серпні зірковій німкені виповниться 40 років.