«Регіональна» перемога над українством

«Регіональна» перемога над українством

День Перемоги в Луганську минув досить нудно — якби нардеп–бізнесмен Володимир Ландик не влаштував пробіг старовинних автомобілів, свято взагалі б нічим не запам’яталося. Зате в попередні дні «оновлена» луганська влада постаралася оригінально відзначити перемогу — тільки, як склалося враження, не над нацистською Німеччиною, а над українським народом.

Паразити Перемоги

Паразити Перемоги

Під час святкування Дня Перемоги в Сімферополі влаштували українофобську акцію, яка розпалювала міжнаціональну ворожнечу. Екстремістський всекримський рух «Російська єдність», заручившись підтримкою Міжнародного медіа–клубу «Формат–А3», створеного московськими журналістами для підтримки творчих і ділових зв’язків із колегами з незалежних пострадянських країн, 7 травня безкарно організував у кінотеатрі «Космос» публічний показ забороненого до прокату в Україні російського фільму «Ми з майбутнього–2».

Травень поливає

Травень поливає

Згідно з прогнозами Укргідрометцентру, цього тижня на всій території України очікується дощова і водночас тепла погода. В окремих регіонах можливі сильні опади з грозою і градом. Середня температура повітря коливатиметься у межах 8—14 градусів тепла вночі й 20—24 удень. При цьому на сході країни стовпчик термометра підніметься до позначки 28 градусів за Цельсієм. «Така погода зберігатиметься протягом найближчих трьох–чотирьох днів. Утім в окремих регіонах можливі незначні коливання», — повідомила «УМ» начальник Відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко.

Либідь уже не сама

Либідь уже не сама

Пам’ятник засновникам Києва, який, як уже писала «УМ», несподівано завалився 23 лютого, майже готовий до відкриття після реставрації. На ладдю одна за одною повертаються фігури князів: у квітні на борту з’явилася Либідь, а нещодавно і Кий. Ще одного брата обіцяють встановити вже до кінця тижня, а до 20 числа монумент здадуть цілком, запевнили «УМ» у комбінаті «Художник», який реставрує пам’ятку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики