Півмільярда в конверті

Півмільярда в конверті

Дивує географія діяльності цієї організованої злочинної групи, яка охоплювала практично всі регіони країни, причому не лише обласні центри, а й міста меншого значення. Зловмисники досягли цього всього за два роки (упродовж 2007—2009 рр.), поки оборудкам не поклали край співробітники вінницького УБОЗ. За цей час послідовно змінили одна одну п’ять фіктивних фірм, які після виконання поставлених завдань у середньому через півроку штучно банкрутували, а їхні первинні бухгалтерські документи знищували.

«Патріарха» завернули

«Патріарха» завернули

Позавчора українські убозівці відправили назад у Росію одного з найавторитетніших російських злодіїв у законі Аслана Усояна, на прізвисько «Дід Хасан». Як повідомили «УМ» у Департаменті зв’язків із громадськістю МВС, злодію заборонено в’їзд на територію України на найближчі п’ять років. За словами заступника начальника ГУБОЗ МВС Володимира Міщенкова, Діда Хасана убозівці затримали ще в понеділок — близько 23–ї години у VIP–залі міжнародного аеропорту «Бориспіль» одразу по його прильоту з Москви. Формальним приводом для затримання стала спроба в’їхати в Україну за підробленими документами.

Кібер–гітлерівець

Кібер–гітлерівець

Кібер–атака на сайт Могилів–Подільської міськради, скоєна невідомим місяць тому, вразила цинічністю. Хакер не тільки зробив недоступною інформацію про останні міські новини, а й «повісив» на електронну сторінку портрет Адольфа Гітлера та образливі написи, якими порівняв керівництво мерії з нацистським фюрером. Найочевидніше, розраховував, що знайти його не вдасться, оскільки мешкав він в іншому населеному пункті, за сто кілометрів від Могилева–Подільського.

Після суду — на «дєло»

Після суду — на «дєло»

Два роки позбавлення волі умовно засудженого цигана за завдавання тілесних ушкоджень середньої важкості — вирок, що не може претендувати на суворий. «Гуманізм» запорізької Феміди дивує з огляду також на ту обставину, що майже помилуваний злочинець конфліктує із законом давно і регулярно. Ще вісімнадцятирічним, приміром, за пограбування і зґвалтування, його було покарано конкретніше.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики