Лоханова сім’я

29.04.2010
Лоханова сім’я

Ліндсей Лохан ніяк не може виборсатися зі смуги тотального невезіння. Днями 23–річну актрису вигнали з проекту «Та сторона», де Ліндсей мала зіграти разом із Вуді Харрельсоном та Анжелікою Х’юстон. Як пояснюють таблоїди з посиланням на обізнані джерела, спонсори фільму опинилися у фінансовій скруті, тому хочуть мати стовідсоткову впевненість, що проект принесе прибуток. А присутність в акторському складі Ліндсей, на їхню думку, такої впевненості не дає.

Утім у дівчини ще є вигідні пропозиції — зокрема, вона залишається головною претенденткою на роль знаменитої порнозірки Лінди Лавлейз у фільмі «Інферно».

Але якщо в роботі у Лохан перемінний успіх, то сім’я приносить тільки прикрощі. Спершу батько Майкл оголосив, що збирається одружитися зі своєю нинішньою подружкою Кейт Мейджор. Потенційна мачуха старша за Ліндсі всього на чотири роки (Майклові Лохану — 50), і кінозірка зовсім не в захваті від татусевих намірів. «Мене зараз вирве», — прокоментувала Лохан повідомлення про батькові заручини у своєму щоденнику в мережі «Твіттер».

А невдовзі батько викликав поліцію й увірвався разом із правоохоронцями до квартири Ліндсей. Такі дії Майкл пояснив турботою про свою молодшу дочку Алі, котра була разом із старшою сестрою. Містер Лохан заявив, що життя 16–річної дівчинки в небезпеці, адже Ліндсі — «хуліганка», «наркоманка» і взагалі ненадійна особа.

«Давайте не забувати, що мій батько викрав мене із зали суду, коли мені було чотири роки. Він псих!» — обурюється у «Твіттері» Ліндсей. Майкл цю інформацію заперечує і попереджає дочку, що не дозволить їй руйнувати і своє, й сестрине життя. «Якщо доведеться, я силоміць запроторю її до реабілітаційного центру!» — наголошує чоловік.