Мамо, а ти ж мені казала...

Мамо, а ти ж мені казала...

Співачка Анастасія Приходько, доки була вагітною, усе казала: поки не народжу — ніякого заміжжя. Тепер же Настя може сміливо готуватися до весілля, яке кругленький животик уже не зіпсує. Саме на Великдень вона народила донечку. Як повідомляє прес–служба співачки, маля вагою 3100 г і зростом 50 см з’явилося на світ у неділю о 7–й ранку. Цивільний чоловік Насті — грузинський бізнесмен Нурік Кухілава — перебував не біля породіллі, але неподалік — у пологовому будинку.

Янголи без Чарлі

Янголи без Чарлі

Голлівудський актор Джон Форсайт за свою майже шістдесятирічну кар’єру знявся у 85 стрічках і серіалах. Але справжню популярність актору принесла «Династія» Аарона Спеллінга. Цьому «милу» актор віддав майже десять років свого життя, зігравши наф­тового магната Блейка Керрінгтона. Роль у серіалі забезпечила актору два «Золоті глобуси» та три номінації на «Еммі».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лежу, засинаю. Опівночі — дзвінок по стільниковому, телефонують батьки: «Зайди, будь ласка, до кімнати, вимкни у нас світло, а то кіт у ногах лежить — шкода його тривожити».

Всі статті рубрики