Японський бог донецького розливу

Японський бог донецького розливу

Нещодавно в Харкові відбувся Міжнародний фестиваль журналів і видавництв «Окна РОСТА», на якому були представлені як відомі періодичні видання Росії на кшталт «Нового мира» і «Волги», так і менш знані, українські російськомовні журнали на зразок харківського «Союза писателей». Головною стравою цього строкатого бенкету культуртрегерів стала презентація серії «Новая харьковская проза» видавництва «Фоліо», до якої донеччанин Володимир Рафеєнко, що представляв на «Окнах РОСТА» літературні альманахи Донбасу, виявляється, має безпосереднє відношення, оскільки його новий роман «Невозвратные глаголы» зацікавив харківських видавців.

Останні в черзі

Останні в черзі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нова композиція називається Sweet People і, судячи зі слів, є закликом до населення Землі замислитися над знищенням себе й планети.

За словами співачки Альоші, яка представлятиме Україну на «Євробаченні–2010», пісню вона написала за кілька днів, і матиме твір цей блюзове аранжування. Наразі Європейська мовна спілка (EBU) вивчає, чи композиція від України відповідає правилам «Євробачення». «Так як це було у випадку з іншими 38 поданнями на участь у конкурсі в Осло», — пояснює офіційно сайт «Євробачення». Це вже друга спроба Альоші репрезентувати свою пісню на конкурсі. Перша провалилася після того, як Європейська мовна спілка запеленгувала оприлюднення пісні To Be Free у релізі в 2008 році, що і стало причиною дискваліфікації композиції, а не через плагіат, як повідомлялося раніше. Як тільки Sweet People затвердять, відео на пісню має з’явитися на ресурсі youtube.com/eurovision.

Всі статті рубрики