Щось особливе для Махмуда і Фатіми

25.03.2010

Цього тижня в Голландії почав діяти перший на Заході й, певне, у всьому світі секс–шоп для мусульман. Офіс цього інтернет–магазину під назвою «Ель–Асіра» (у перекладі з арабської — «спільнота») розташований в Амстердамі. Голландські ЗМІ з ентузіазмом привітали його відкриття, оскільки розцінюють це як іще один факт інтеграції мусульман у західне суспільство.

Власниками магазину є Стефан Делсінк, у жилах якого тече суринамська кров, та мусульманин–ортодокс із Марокко Абдельазіз Ураг. Їхні товари суворо відповідають законам шаріату та призначені винятково для подружніх пар. У цьому секс–шопі годі сподіватися на порнографію чи вібратори. У світі ісламу жінкам не годиться розважатися з такими «іграшками», бо це буде ударом по чоловічій гідності, прямим сигналом, що чоловік не здатен задовольнити потреби жінки. В асортименті натомість не бракує традиційно мусульманської специфіки, яка заохочує та поліпшує статеві відносини: насамперед це всілякі пігулки, зілля, інтимні мазі. Є широкий вибір презервативів, оскільки іслам, на відміну від католицької церкви, їх не забороняє.

«Я знаю, що серед мусульман є великий попит на еротичні товари. Люди привозять їх із Близкого Сходу та країн Північної Африки. Вони є найкращим весільним подарунком для молодих пар із правовірних ісламських країн», — говорить Абдельазіз Ураг.

Дизайн сайту інтернет–магазину www.elasira.com продуманий так, щоб не відлякувати ортодоксальних мусульман зайвою голизною. До речі, в перші дні роботи кількість звернень за цією адресою була така, що на сайт неможливо потрапити.