Справа ТАБАчниКа

Справа ТАБАчниКа

Навколо персони одіозного Дмитра Табачника вже кілька тижнів ламаються списи. «Громовідвід» та «дешевий клоун», «україножер» і проросійський «киянин із діда–прадіда» на посаді міністра освіти обурює чималу когорту українців. На совість Табачника «списують» десятки темних справ та оборудок. У тому, що міністр освіти — не просто професор зі «своєрідним» поглядом на історію України, а й чиновник, нечистий на руку, — переконаний і народний депутат Григорій Омельченко. Днями він написав до Президента та Прем’єра України депутатське звернення, де зазначає, що призначення Табачника міністром освіти є «великою політичною помилкою і викликом українському суспільству».

Також Григорій Омельченко передав главі держави матеріали, які свідчать про зловживання Табачника службовим становищем. Народний депутат просить Януковича та Азарова особисто з цими документами ознайомитися та звільнити Табачника із займаної посади.

Незаконні квартири, порятунок російських терористів, «липові» погони, поцуплені архівні документи і «трахнутий» Бандера — такий шлейф «подвигів» новоспечений міністр освіти «потягнув» на свою посаду. Словом, учіться, дітки!

Всі статті рубрики