Проміняв жінку на «татушну» дівку

20.03.2010
Проміняв жінку на «татушну» дівку

Сандра Буллок: як можна було зрадити таку «конгеніальність»?

Ще якихось два тижні тому, отримуючи «Оскар», Сандра Буллок закоханим поглядом шукала в залі свого чоловіка, байкера і телеведучого Джессі Джеймса. І раптом новина: актриса від нього пішла. Як запевняє журнал «Піпл», Буллок виїхала з їхнього спільного будинку в Каліфорнії за кілька днів до того, як у пресі з’явилися повідомлення про зраду Джессі. Тепер у голлівудській тусовці про це говорять усі: упродовж 11 місяців у Джеймса був роман із моделлю Мішель Макджі.

Американські таблоїди стверджують, що чоловік Буллок познайомився з Мішель через інтернет у квітні минулого року. Компанія «Вест коуст чопперз», що належить Джессі, найняла її на роботу. Побачивши фотографії моделі, з голови до ніг вкритої татуюваннями, Джеймс, який також захоплюється тату, зацікавився. Після спілкування в мережі вони зустрілися особисто, і далі закрутилося...

Як стверджує Мішель (а саме модель поділилася з пресою подробицями), на початку стосунків вона була переконана, що Джессі більше не живе із Сандрою. Про те, що він зраджує дружину, дізналася лише через кілька місяців. Однак і після цього Макджі не розірвала стосунків, адже «у них із Джессі так багато спільного — тату, любов до мотоциклів, чудовий секс»...

Для Буллок ця новина була крижаним душем, адже «міс Конгеніальність» справді кохала чоловіка. Після того, як вибухнув скандал, вона скасувала поїздку до Лондона на прем’єру фільму «Невидима сторона», за роботу в якому отримала «Оскар».

Сам Джессі позавчора видав публічну заяву з цього приводу: він назвав більшість обвинувачень надуманими, але визнав себе винним і вибачився перед Сандрою та трьома дітьми від попередніх шлюбів. А жовта преса вже задоволено робить висновок: це спрацювало «прокляття «Оскара», згідно з яким в актрис, що отримують нагороду Американської кіноакадемії, починаються проблеми в особистому житті.