Терикони розрівняють?

Терикони розрівняють?

Останні десятиліття розбудова Донецька велася згідно з генеральним планом, прийнятим ще за «царя Панька», у 1972 році. Свій моральний ресурс генплан вичерпав ще на початку 90–х років, і відтоді розбудова шахтарської столиці велася стихійно, за принципом — куди покаже перст чиновника. Новий генеральний план розвитку столиці Донбасу, розробка якого тривала з 2004 року, нарешті затвердила міська рада. Розрахований до 2031 року план передбачає низку революційних рішень, покликаних до невпізнаності змінити здебільшого промислові ландшафти міста — зробити Донецьк зеленим і європейським.

Дніпро дорожчає

Дніпро дорожчає

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рік тому в Кіровограді вже підвищували тарифи на воду. Й ось — новий виток цін. Тепер кубометр води і водовідведення в місті коштуватиме 6 гривень 47 копійок, що на 1.09 гривні більше. Головною причиною подорожчання води для споживачів у кіровоградському водоканалі називають підвищення тарифів водогону «Дніпро—Кіровоград». Плюс збільшення тарифів на електроенергію та підвищення мінімальної заробітної плати працівникам кіровоградського водоканалу.

...І диванчики для поцілунків

...І диванчики для поцілунків

Після Одеси Тернопіль став другим містом України, де відкрився мультиплекс «Сінема Сіті». Як повідомив під час презентації співвласник закладу, бізнесмен Борис Фуксман, заклад поєднує всі переваги сучасного кінотеатру. Всі його чотири кінозали (один передбачає демонстрацію стрічок у форматі 3D), кожний з яких розрахований на майже півтори сотні глядачів, обладнано високоякісною апаратурою з багатоканальним звуком та високою якістю показу на великих екранах, комфортними кріслами, кондиціонерами тощо. Входять до структури «Кіноміста» також три бари. В самих же залах є навіть спеціальні love seats — місця для поцілунків, тобто зручні диванчики «на двох» в останніх рядах. Коштує такий, правда, недешево — 130 гривень із пари, так що кавалерам зі статками нижче середніх доведеться цілувати своїх дівчат деінде.

Всі статті рубрики