«Чіччоліна», сер!

«Чіччоліна», сер!

Лаври угорської порнозірки Ілони Сталлер або ж Чіччоліни, яка наприкінці 1980–х років засідала в парламенті Італії, не дають спокою її колегам у різних куточках світу. Час від часу в депутати, мери, губернатори й навіть президенти різних країн балотуються секс–бомби і власниці борделів, хоча потрапити у владу щастить дуже небагатьом із них. Можливо, ще одним щасливим винятком із цього правила стане 38–річна британка Анна Ерроусміт, яку в індустрії шоу–бізнесу «для дорослих» більше знають як Анну Спен — режисерку, чий творчий доробок налічує сотні порнофільмів.

Пиво від Обами

Пиво від Обами

Прем’єр–міністрові Канади Стівену Харперу щонайменше два тижні не доведеться ходити в магазин по пиво. Завдяки канадській збірній з хокею пінним напоєм у нього тепер забитий весь холодильник. Днями президент США Барак Обама виконав умови парі, яке вони з Харпером уклали перед фінальним матчем Канада—США хокейного турніру Олімпіади у Ванкувері. Очільники двох держав поставили на перемогу своєї збірної кожен по упаковці пива (Харпер — канадського, Обама — американського). Оскільки Канада перемогла в овертаймі з рахунком 3:2, господареві Білого дому довелося виставлятися. Причому, як розповів журналістам речник Білого дому Роберт Гіббс, з горя Обама вислав в Оттаву одразу два ящики: й обіцяного ним у разі програшу пенсільванського пива «Йюенглінг», і канадського «Молсон», яке ставив на кін Харпер.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новий голова Мінмолодьспорту: «Коли дізнався, як виступає наша паралімпійська збірна у Ванкувері, першим ділом подумав — може, основній збірній теж треба було руки–ноги переламати?»

Всі статті рубрики