Чужі корективи

Чужі корективи

Збірній України, яка не потрапила на світову першість у ПАР та звільнена од відбіркового турніру Євро–2012 на правах господаря, форсувати підготовку до будь–чого не потрібно. Команда Мирона Маркевича, схоже, планує вийти на пік форми років через два. Тим часом інші збірні позавчора провели перші з трьох запланованих спарингів напередодні «мундіалю», які дозволять їм відточити ігрові схеми та вписати в них новачків.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Бощук: Спочатку нас навчають правильно падати

Володимир Бощук: Спочатку нас навчають правильно падати

Попри те, що цей вид спорту шалено популярний у багатьох європейських країнах, зокрема скандинавських, і навіть сусідня Польща неабияк захопилася стрибками з трампліна після звитяг Адама Малиша, українські «літаючі лижники» точно не можуть поскаржитися на надмірну увагу з боку вболівальників чи преси. На Олімпіаді у Ванкувері виступ наших стрибунів із трампліна пройшов би непоміченим, якби не прикре падіння Віталія Шумбарця. Яке, на щастя, для хлопця обійшлося без значних наслідків.

Дочекавшись повернення нашої делегації з Канади, «УМ» розпитала одного зі старожилів команди стрибунів, 27–річного прикарпатця Володимира Бощука, про стан Шумбарця, власні враження від поїздки на Ігри та становище його виду спорту в Україні взагалі.

«Ми всі повинні бігти»

«Ми всі повинні бігти»

Коли в Сергія Бубки запитують, що йому найбільше запам’яталося в олімпійському Ванкувері, він відповідає: те, як прості канадці разом співали гімн після перемоги їхньої команди в хокейному турнірі. Такі перемоги, говорить президент Національного олімпійського комітету, неабияк консолідують націю.

Канадські змагання вже в минулому, а вчора наш провідний спортивний функціонер мусив виконати непросту місію: публічно підбити підсумки виступу української збірної на Олімпіаді. Виступу невдалого, адже найкращим результатом наших стало п’яте місце Андрія Дериземлі в біатлоні.

Всі статті рубрики