І що воно так «штиняє»?

І що воно так «штиняє»?

«Вставши вранці, як завжди пішла на кухню, відкрила кватирку: від ковтка «свіжого» повітря відразу ж стало дерти у горлі. Думала, що біля будинку хтось запалив сміття. Проте й по дорозі на роботу, проїхавши майже півміста з мікрорайону «Сонячний» до проспекту Богдана Хмельницького, неприємний присмак повітря відчувала, дихати було важко. Впродовж дня почувала себе не дуже добре, боліла голова», — згадує жителька донецького мікрорайону «Сонячний» Світлана Федоренко. Й не одна вона відчула того дня, що з повітрям у місті щось не так. А кількість скарг до Донецької міської санепідемстанції побила всі рекорди: дзвінки надходили з різних районів міста. Тому працівники санепідем­станції негайно взяли проби повітря і, як з’ясувалося, нюх донеччан не підвів.

Гуртом і школу добудуєм

Гуртом і школу добудуєм

З незвичною ініціативою виступили на Черкащині уманські журналісти — члени прес–клубу «Свобода слова». Вони взяли під свою опіку добудову школи в приміському селі Родниківка. Вже оголошено про збір коштів, і незабаром буде відкрито рахунок, на який можна буде їх перераховувати. Першим на заклик уманських журналістів відгукнувся колектив навчально–дослідного господарства «Родниківка», пообіцявши вкласти у добудову школи 50 тисяч гривень.

Замість персиків — капуста

Замість персиків — капуста

Цьогоріч придатні для польових робіт традиційні «лютневі вікна» відкрились на півострові дещо пізніше, ніж зазвичай. 24 лютого до сівби взялися перші господарства Білогорського, Сімферопольського і Сакського районів. Станом на 1 березня ранніми яровими засіяно понад 20 тисяч гектарів.

Всі статті рубрики