Від спіднього — до «вибивання» боргів

13.02.2010
Від спіднього — до «вибивання» боргів

Кетрін Хейгл.

У кого тільки не перевтілювалася на екрані гарненька білявка Кетрін Хейгл: у медика — в «Анатомії Грей», телевізійного продюсера — в «Голій правді», вічну дружку — в комедії «27 весіль»... Але у своєму наступному проекті Кетрін постане в дещо незвичному для прихильників амплуа.

Як повідомляє сайт Kinopoisk.ru, Хейгл погодилася зіграти головну роль у комедійному бойовику за бестселером Джанет Іванович. Героїня — «закупниця спідньої білизни» Стефані Плам, котрій через фінансову скруту доводиться спробувати себе зовсім в іншій «професії». Дівчина не може знайти роботу, розпродала всі меблі й ось–ось втратить квартиру та машину, яку через несплату кредиту забере банк. Аби якось виборсатися з боргів, Стефані звертається по допомогу до брата. Він займається тим, що сплачує заставу за арештованих злочинців під великі проценти. Однак далеко не всі екс–арештанти поспішають повернути гроші. Тож на долю Стефані випадає нелегке завдання: «вибивати» з нечесних бандюків борги.

Починаючи з 1994 року, Джанет Іванович написала про Стефані Плам уже 15 книжок, а влітку вийде 16–та. І кожна з них користується у любителів гумористичних детективів шаленою популярністю. Тож Кетрін непогано влаштувалася — якщо фільм виявиться бодай на половину таким вдалим, продюсери вочевидь випустять щонайменше кілька серій.

До речі, раніше на головну роль претендувала Різ Уїзерспун, але студія «Коламбія пікчерз» так довго готувалася до зйомок, що зірка «Білявки в законі» зрештою відмовилася від участі в цьому проекті.