ХРОНІКА

12.02.2010

Волейбол

У єврокубках харків’яни підтримали порив жіночої команди «Сіверськодончанка» й також упевнено пробилися до чвертьфіналу.

Європейський кубок виклику. Чоловіки. 1/8 фіналу (повторний матч). «Воллей» (Швейцарія) — «Локомотив» (Х, Україна) — 1:3 (перша гра — 1:3).

Теніс

Визначився наступний суперник жіночої збірної України в Кубку федерації. За право залишитися в І Світовій групі підопічні Володимира Богданова посперечаються в «плей–оф» із командою Австралії. Матч відбудеться 24–25 квітня в Україні. Нагадаємо, що три роки тому наші дівчата обігрували австралійок на їхній території з рахунком 4:1.

Баскетбол

Українська суперліга остаточно відмовила БК «Донецьк» у бажанні повернутися до чемпіонату України. Нагадаємо, керівництво «тигрів» знялося з турніру, але згодом, знайшовши спонсорів, сподівалося поновити виступи. Відтак донеччани зможуть грати в чемпіонаті лише з наступного сезону.

* * *

НБА. «Міннесота» — «Шарлотт» — 92:93 (Печеров «М» — не грав), «Юта» — «Лейкерз» — 81:96 (Фесенко «Ю» — 2.50, 1 підбир., 1 фол, «+1»).

Хокей

НХЛ. «Піттсбург» — «Айлендерз» — 3:1 (Федотенко «П» — 11.12, 1 кидок, «0»).