Сумка з амфетаміном

Сумка з амфетаміном

Міжнародне наркоугруповання викрито Службою безпеки України. Як повідомили «УМ» у прес–центрі СБУ, наркоділки намагалися організувати контрабандний канал постачання синтетичних наркотиків з країн Прибалтики до України. Але в результаті успішно проведеної спецоперації з обігу вилучено понад три з половиною кілограми амфетаміну на суму понад 120 тисяч доларів США.

Помста за «неякісне зілля»

Помста за «неякісне зілля»

Січневого ранку в Пролетарському районі Донецька вбили 36–річну жінку. Важкі поранення отримала і її 27–річна подруга, якій усе–таки вдалося вирватися з рук убивці. Зібравши останні сили, поранена жінка забігла до під’їзду одного з сусідніх будинків і почала стукати в усі двері. Відкрили тільки одні...

Будеш третім. На нарах

Будеш третім. На нарах

Прикарпатські оперативники затримали в Києві й доправили в Івано–Франківськ 45–річного мешканця столиці, котрого підозрюють у причетності до розкрадання 2,7 мільйона гривень. Така чимала сума грошей, виділених із держбюджету для укріплення берегів річки Лімниця в Рожнятівському районі, в результаті багатоходових фінансових маніпуляцій опинилася в липких руках зловмисників. Як з’ясували слідчі, одна з поліських будівельних фірм, задіяних у ліквідації наслідків стихійного лиха, що позаторік завдало величезних матеріальних збитків Прикарпаттю, перерахувала кошти за невиконані роботи іншій фірмі. За посередництва нині затриманого 45–річного киянина значну суму цих коштів вдалося перевести в готівку і привласнити.

Казка від браконьєрів

Казка від браконьєрів

Правоохоронці затримали групу браконьєрів із семи осіб, які полювали на диких свиней на території Канівського району, хоча полювання на вепрів було заборонене ще наприкінці минулого року. Запеклі любителі дичини пішли в наступ на дику природу, «озброївшись» ліцензією на... пушного звіра.

Всі статті рубрики