Нешлюблена Умка

11.12.2009
Нешлюблена Умка

Найбільш інтелектуальна, як її називають, актриса Голлівуду Ума Турман скасувала заручини зі швейцарським мільйонером Арпадом Бассоном, з яким зустрічалася два роки. Як повідомляє «Дейлі Мейл», Ума збирається повернути обручку вже екс–нареченому. А от про причини такого «зіскакування зі шлюбного рушничка» згаданий таблоїд не повідомляє. Взагалі Ума Турман вважається досить таємничою жінкою — може, тому, що намагається не виставляти на люди своє приватне життя, не виносить власне ліричне сміття на шпальти глянцевих журналів і таблоїдів. Так, про її амурний зв’язок журналісти дізналися випадково — папараці застукали Уму та Арпада минулого літа в одному з ресторанів Мілана.

Це мав бути третій шлюб 39–річної Уми. Уперше красуня вийшла заміж у 1989 році за актора Гері Олдмена. Але ненадовго — розлучилися вони через чотири роки. Друга спроба звити сімейне гніздо датувалася 1998 роком. Акторка взяла за чоловіка свого партнера по фільму «Гаттака» Ітана Хоука. З ним прожила шість років і народила сина та доньку (зараз дітям, відповідно, шість та дев’ять років). Цікаво, що приблизно стільки ж протримався у попередньому шлюбі й останній з обранців Уми — Арпад Бассон. Він розлучився у 2005–му з моделлю Ель Макферсон і залишив їй двох синів, а також солідні гроші.

Ума має реноме «сексі». Є думка, що Квентін Тарантіно запросив її на роль у «Кримінальному чтиві» (після чого, власне, і зійшла зірка Уми Турман) тільки тому, що сам шалено захопився цією жінкою. Саме завдяки «Чтиву» Ума вперше у житті номінувалася на Оскар.

Водночас її називають розумницею. А це не так часто й стрічається серед акторів.

Оксана ЧИТАНКА