Козаки, діти й розбійники

17.11.2009
Козаки, діти й розбійники

Сінді Кроуфорд.

У топ–моделі 1990–х Сінді Кроуфорд — неприємності: її шантажують. Сінді та її чоловіку Ренді Герберу навіть довелося звернутися в поліцію, аби правоохоронці вжили заходів щодо такого собі Едіса Кайялара. 26–річний хлопець був бойфрендом колишньої няні дочки Сінді, Кайї Джордан, а тепер погрожує опублікувати фото 8–річної дівчинки, на якому вона зображена прив’язаною до стільця і з кляпом у роті. На думку шантажиста, цей знімок «доводить, що в сім’ї супермоделі жорстоко знущаються з дітей» (окрім дочки, у Герберів є ще десятирічний син Преслі Уолкер), він спричинив би неабиякий скандал.

Насправді ніхто з дівчинки не знущався — як розповіла вона сама, фотографію було зроблено під час гри з нянею в «козаки–розбійники». Батьки про це нічого не знали, а няньчин дружок, очевидно, вже тоді мав великі плани. І спершу справді досягнув бажаного: чоловік Сінді, аби відкараскатися від здирника, заплатив йому за знімок тисячу доларів. Але Кайялара, у якого залишилася копія фото, це не влаштувало.

Шантаж на певний час припинився, 16 вересня Едіса Кайялара арештували за порушення імміграційних правил і депортували зі США до Німеччини, звідки він приїхав. Чоловік вирішив, що його «здали» імміграційній службі саме Кроуфорд із Гербером, і тепер тероризує їх телефонними дзвінками. Мовляв, у нього немає іншого вибору, окрім як вимагати від Сінді та Ренді 100 тисяч доларів, бо вони «позбавили його джерел існування, виславши з країни». А якщо подружжя не погодиться, знімок буде надіслано у ЗМІ.

При цьому навіть жовті інтернет–сайти на співпрацю з Кайяларом не йдуть — як повідомив світський портал TMZ, після депортації Едіс уже намагався продати їм це фото, але сайт відмовився.