ХРОНІКА

05.11.2009

Футбол

Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список із 24 гравців, викликаних для підготовки до матчів «плей–оф» чемпіонату світу проти Греції. Найбільше серед збірників — футболістів «Динамо» (9) і «Шахтаря» (7). Через травми не допоможуть команді Назаренко й Шовковський, натомість повернуться до складу Чигринський і Русол. Уперше до табору викликаний 24–річний півзахисник «Карпат» Ігор Худоб’як.

Тренування збірна почне вже 7 листопада, оскільки ФФУ — в інтересах збірної — перенесла на весну запланований на найближчі вихідні 13–й тур прем’єр–ліги.

Баскетбол

Єврокубок. Кваліфікаційний раунд (повторний матч). «Більбао» (Іспанія) — «Донецьк» (Україна) — 90:79 (Банич (28) — Перрі (26); перша гра — 63:71).

Тепер срібний призер чемпіонату України виступатиме лише в третьому за рангом євротурнірі — Кубку виклику.

* * *

НБА. «Даллас» — «Юта» — 96:85 (Фесенко «Ю» — 11.27, 2 очки + 1 підбир. + 1 передача, 3 фоли).

«Формула–1»

Японська команда «Тойота» офіційно заявила, що залишає «королівські» перегони, хоча раніше зобов’язувалася виступати в чемпіонаті до 2012 року. Причиною цього кроку «стайня» назвала складну економічну ситуацію.

Команда «Уїльямс» повідомила, що в наступній першості в її складі їздитимуть бразильський ветеран Рубенс Баррікелло (екс–«Браун») та 20–річний німець Ніколас Гюлькенберг, чемпіон серії GP2.