Мати й мачуха

29.10.2009
Мати й мачуха

Сандра Буллок.

Казки про злу мачуху й замучену нею падчерку вже з дитинства формують із другої дружини тата образ страшної мегери. Насправді ж мачухи бувають дуже непоганими, а інколи — навіть кращими за рідних, але непутящих матерів. Голлівудська «міс Конгеніальність» Сандра Буллок переконана, що належить саме до таких, тому сповнена рішучості відібрати дочку свого чоловіка у її рідної матері, зірки порнофільмів Джанін Ліндемалдер. Сандра подала відповідний позов до суду округу Орандж у Лос–Анджелесі й чекає на вердикт.

Рідних дітей у 45–річної Буллок немає. За порадою покійної матері акторка завжди дбала насамперед про кар’єру, відводячи особистому життю другорядну роль. Тому довгий час залишалася і без дітей, і без чоловіка. Зате, вийшовши три роки тому заміж, вона одразу стала і дружиною, і матір’ю.

Хоча її чоловік, мотоцикліст і телеведучий Джессі Джеймс, на п’ять років молодший, одружитися встиг уже втретє. Від двох попередніх шлюбів у нього є троє дітей — дочка Чендлер і син Джессі, чиєю мамою є перша дружина Джеймса, Карла, та п’ятирічна Санні від Джанін Ліндемалдер. До речі, порнозірку байкер покинув, коли та була на сьомому місяці вагітності.

Усіх дітей благовірного Буллок полюбила, як рідних, адже вони переважно мешкають у тата. Та днями Ліндемалдер вийшла із в’язниці, де відсиділа півроку за ухилення від сплати податків, і тепер прагне забрати дочку до себе. Сандра з чоловіком шоковані й сподіваються, що суд не відбере в них опіку над дівчинкою. У позовній заяві вони вка­зали, що прагнуть відгородити Санні від неминучого спілкування з порноакторами, наркоманами і злочинцями, які в домі її матері — часті гості.