Коли поїзд у зад загуркоче

21.10.2009

Їздити «зайцем» — не лише протизаконно, а й небезпечно. У цьому переконався 22–річний студент факультету журналістики одного з німецьких університетів, якому безкоштовний проїзд у потязі ледве не коштував життя.

Як повідомляє сайт «Ананова», хлопець подорожував із Бремена до Гамбурга без квитка. Доїхати до місця призначення не вдалося: «зайця» впіймали контролери і висадили у місті Лауенбрюк. Обурений такою «несправедливістю», студент вирішив бодай морально принизити кривдників, спустивши штани й повернувшись до них оголеною дупою. Але трохи не розрахував відстань, і двері, зачиняючись, прищемили його модні широкі брюки. Потяг протягнув переляканого хлопця з голим задом близько 200 метрів, перш ніж хтось із пасажирів, помітивши цю оказію, рвонув стоп–кран.

Працівники залізниці вважають, що від потрапляння під колеса студента врятувало диво. «Заєць»–невдаха відбувся синцями й подряпинами, а поїзд внаслідок цього інциденту затримався на годину, що призвело до запізнення ще 23 потягів — у Німеччині графіка руху на залізниці дотримуються дуже суворо.

Щодо самого героя події, то він розкаюється у своєму вчинку і закликає ніколи його не повторювати. Хоча навряд чи до нього прислухаються учасники з’їзду, який щороку проходить в американському місті Лагуна Нікель, штат Каліфорнія. Там збираються любителі показати оголені сідниці поїздам, що мчать повз. Нинішній, ювілейний — 30–й — з’їзд пройшов весело і спокійно, а от минулого року шалапутів розігнала поліція.