«Відьма» крутнула хвостом

06.10.2009
«Відьма» крутнула хвостом

Роуз Макгоун.

Зірка телесеріалу «Всі жінки — відьми» Роуз Макгоун таки порвала з режисером культового «жахливчика» «Від смеркання до світання» Робертом Родрігесом. На початку року вони вже було посварилися так, що ледь не розійшлися, але досить швидко помирилися. Більше того — в липні Родрігес оголосив, що вони з Роуз офіційно заручилися. І все було добре, аж доки днями в американській пресі не з’явилися вперті чутки, що актриса розірвала заручини і цього разу пішла від коханого «по–справжньому».

Утім, ні вона, ні Роберт досі не підтвердили цю новину, тож є надія, що милі натішаться сваркою і знову зійдуться. Тим паче що їм іще разом працювати: Роуз підписала контракт на зйомки у фільмі «Місто гріхів–2», який режисуватиме Родрігес (прем’єра запланована на 2011 рік).

36–річна Макгоун і 41–річний Родрігес познайомилися у 2006 році на зйомках стрічки «Планета страху». Між режисером і акторкою спалахнула симпатія, а в травні 2007–го вони з’явилися на Каннському фестивалі як пара. Заради Роуз Родрігес довго добивався розлучення від своєї першої дружини Елізабет Авеллан, з якою прожив у шлюбі 16 років і має п’ятьох дітей. Щоправда, вони нібито перестали жити разом іще до появи Макгоун, просто не подавали на розлучення.