Серця двох

Серця двох

Учорашній день знову не приніс заробітку народним депутатам. Засідання Верховної Ради не відкрилося — отже, розпорядження Володимира Литвина про урізання «получки» ще раз, після вівторка, відіб’ється на кишенях обранців. Депутати з Партії регіонів знову заблокували трибуну, вимагаючи підвищити соціальні стандарти найменш захищеним прошаркам населення. І «регіонали» погоджувалися задовольнитися хоча б підвищенням мінімальних пенсій, а представники коаліції виявляли готовність піти на поступки в обмін на підтримку інших законів (щодо підняття акцизів на тютюн, алкоголь, пальне), та засідання не розпочалося.

Сам підписуй

Сам підписуй

Закон про внесення змін до законодавства щодо виборів Президента побачить світ за підписом Голови Верховної Ради Володимира Литвина. Віктор Ющенко відмовився затверджувати цей акт, вважаючи його недосконалим і почасти неконституційним, тож закон довелося підписати спікеру. Акт побачить світ у друкованих виданнях — і набуде сили.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Родіна»в небезпеці. Нарешті

«Родіна»в небезпеці. Нарешті

Перевіривши законність проведення 7–го (позачергового) з’їзду Прогресивно–демократичної партії України, що відбувся 20 серпня 2008 року, та ухвалене ним рішення про зміну назви партії (її перейменували на партію «Родіна»), Міністерство юстиції України 2 вересня 2009 року видало наказ, яким визнало свідоцтво про реєстрацію «Родіни» таким, що втратило чинність. Як поінформували «УМ» у прес–службі Мін’юсту, «здійсненою з участю територіальних органів юстиції перевіркою встановлено неправомочність цього з’їзду, зокрема, відсутність кворуму повноважних делегатів. Таким чином виявлено, що партією у 2008 році до Міністерства юстиції подані неправдиві відомості». Нагадаємо читачеві, що весь цей час партію очолював екс–депутат Одеської міськради Ігор Марков.

Всі статті рубрики